Praktisch

CatharinaCatharina Colpaert, opgegroeid in een artistieke en muzikale familie, kreeg de smaak voor de klassieke muziek al vroeg te pakken. In de kunsthumaniora van het Lemmensinstituut te Leuven studeerde ze viool bij Mevr. Bracke. Na de humaniora bleef ze in het Lemmensinstituut en haalde ze bij Wim De Moor haar ‘Meester in de viool’ en aggregaatsdiploma. Daarna volgde ze nog 2 jaar master classes bij Corrado Bolsi in het ‘Conservatorio del liceu’ in Barcelona. Na jaren reizen, waarbij ze vooral in Spanje en Frankrijk verblijft, is haar eindbestemming België waar ze zich volledig kan vinden in de Suzuki-methode en zijn filosofie.
Catharina geeft al sinds 2008 les in Gent en speelt bovendien als free-lance violiste in verschillende orkesten en ensembles. Zij is ‘Meester in de muziek viool’ en heeft het getuigschrift om les te geven volgens de suzuki methode uitgereikt door de Internationale Suzuki vereniging.

Joke Van Tilborg kreeg haar eerste vioolles toen ze zeven jaar oud was van de Hongaarse leraar Pál Szomora. Op haar vijftiende studeerde ze verder bij Otto Derolez, concertmeester van het Brussels Philharmonic. Daarna ging ze naar het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen om te studeren bij de Russische docente Tatiana Samouil, laureate van de Koningin Elisabethwedst rijd, waar ze in 2015 haar master haalde.
Joke volgde masterclasses in binnen- en buitenland bij violisten als Sakari Tepponen, Ning Kam, Sarah Nemtanu, Alissa Margulis, Peter Manning, Anton Steek, Jan Talich en Dora Schwarzberg. Ze heeft reeds verschillende keren als soliste met orkest opgetreden, onder andere met Zigeunerweisen van P. De Sarasate. Daarnaast deed ze heel wat orkestervaring op met stage in de Vlaamse Opera en projecten als deOrkestacademie, een samenwerking met deFilharmonie, en de InternationalOrchestra lnstitute Attergau, een samenwerking met de Wiener Philharmoniker.
Na haar master behaalde ze een diploma van de specifieke lerarenopleiding voor muziek en een getuigschrift van de Internationale Suzuki vereniging om les te geven volgens de Suzuki methode (level 1).

Contact
Telefoon – 0484 . 59 09 11
Email – catharinacolpaert@hotmail.com
Adres – Tinnenpotstraat 47, 9000 Gent
Rekeningnummer – BE 80 7350 2768 3077

Lesgelden
80€ per maand (20 minuten/week)
100€ per maand (30 minuten/week)
120€ per maand (40 minuten/week)
(10€ korting voor het 2de kind)

Daarnaast krijgt elk kind minimum 1 groepsles (30 min) per week en zoveel observaties als ze willen. Het aantal groepslessen hangt af van het speelniveau van de leerling.
Verder inbegrepen in de prijs: Verzekering, repetities, professionele begeleiding en concerten.

Groepslessen (zaterdag)
Basisschool ‘De Sassepport’, Bevelandstraat 22-24, Gent
10u00 pré-twinklers
10u30 boek 1A
11u00 boek 1B
11u30 boek 2
12u00 pauze
12u15 boek 3
12u45 boek 4
13u15 boek vanaf boek 5
13u45 einde

Individuele lessen
Af te spreken met je viooljuf Catharina